Пловдив, ж.к. Тракияул. Вълко Шопов 14 +359 896 784 989

BOSCH Injection Systems

 

 

Диагностика НА ДИЗЕЛОВИ СИСТЕМИ

  • Компютърна диагностика на електронните системи на дизеловия двигател: състояние на горивната система, колянов вал, температурни датчици. Измерване на компресията в цилиндрите на двигателя. Проверка за теч в цилиндрите. Проверка на картерните газове.
  • ПРОВЕРКА НА ЦЕНТРОВКАТА НА ПОМПАТА.

прочети още

 

 

bosch common rail помпи

Най-голямото предимство на Common Rail системата се състои в множеството възможности за адаптиране на цикъла на впръскване и на времето на впръскване. Системата Common Rail на BOSCH се инсталира в голяма част от съвременните европейски, японски и корейски автомобили .

прочети още

 

 

bosch common rail инжектори

Проверка на стенд на Common Rail инжектори BOSCH. Разглобяване /дефектиране/ почистване в ултразвукова вана.Проверка на микроскоп за износване на клапана на инжектора. Отремонтиране на инжектора – подмяна на дефектните части и регулиране НА СТЕНД.

прочети още

 

 

помпа - дюза (unit injector system)

За проверка на система помпа-дюза Unit Injector System (UIS), Аутомоторс разполага сЪС СПЕЦИАЛИЗИРАН стенд DYAL DIESEL PLC.

На база получените резултати от теста на дюзата се предписва необходимия ремонт. Регулиране на стенд след ремонта. ПОДМЯНА НА ДЕФЕКТНИТЕ ЧАСТИ.

прочети още

 

 

щек - помпа (unit pump system)

Система единична помпа (UPS) е система за директно впръскване на гориво. За извършване проверка (тестване) и ремонт на Система  единична помпа Unit Pump System (UPS), Аутомоторс  разполага с универсален стенд EPS 815. ОТРЕМОНТИРАНЕ И ПОДМЯНА НА ДЕФЕКТНИТЕ ЧАСТИ. Регулиране на стенд след ремонта.

прочети още

 

Съвети

Прочетете полезни съвети за превантивна поддражка на колата ви.

Виж още

Къде да ни намерите

ул. "Вълко Шопов" № 14
гр. Пловдив
тел./факс:032 963 486
GSM: 0896 784 989
E-mail: automotors_f@abv.bg